Radiologie dentara

Face-of-Emergency-DentistryDotat cu aparatura moderna cabinetul nostru va ofera cea mai variata gama de servicii, la standarde europene de calitate, ce emit o doza minima de iradiere, iar pacientul este protejat in timpul fiecarei expuneri cu sorturi de plumb care opresc trecerea radiatiilor spre zonele de interes vital.

Radiologie dentara si imagistica dentara

 

  • Radiografiile sau computerul tomograf sunt recomandate in perioada de sarcina si alaptare?
Radiografiile si tomografiile dentare nu afecteaza embrionul deoarece radiatiile emise sunt foarte mici si focalizate pe zona dento-maxilo-faciala. Pentru a se evita reflexia razelor spre zonele de risc (sani, abdomen, ovare), pacientele sunt protejate de un sort special din plumb. Cu toate acestea, specialistii recomanda ca expunerea la radiatii a pacientelor insarcinate sa fie evitata in special in primul trimestru, perioada de organogeneza.
  • In cat timp sunt gata rezultatele?
Rezultatele sunt foarte clare si se elibereaza pe loc. Dosarul cuprinde printre altele un CD cu imaginile obtinute si un soft de vizualizare livrat gratuit medicilor stomatologi. De asemenea, Gea Denta ofera arhivarea radiografiilor efectuate, in format digital, in asa fel incat exista un suport suplimentar in cazul in care imaginile initiale au fost deteriorate.

 

radiologie dentara