PROMOTII

CAMPANIA ELEVI ȘI STUDENȚI slider1-4

Pe toata perioada vacantei, pana la data de 30.09.2017 inclusiv beneficiezi de REDUCERE de 15% la tratamentul cariilor si 10% la restul tratamentelor.

Vezi mai multe detalii…

 

ALBIRE DENTARĂ

Întâmpină vara cu un zâmbet strălucitor! Vara aceasta venim în întâmpinarea dumneavoastră cu o ofertă de nerefuzat! Un zâmbet de invidiat, de la 1200 ron la doar 899 ron! albiregea

Cea mai simpla si eficienta metoda ce nu implica dureri sau leziuni asupra dintilor este albirea dintilor, iar specialistii Gea Denta nu fac altceva decat sa va ofere un zambet stralucitor. Inainte de orice fel de albire este necesar un detartraj si un periaj profesional realizat de catre medicul stomatolog.

Vezi mai multe detalii…

 

COROANĂ DE ZIRCONIU

Profita acum de oferta GEA DENTA CLINIC: COROANA DE ZIRCONIU la doar 899 lei – Pret redus de la 1500 lei! coroana-zirconiu

Coroanele ceramice pe suport zirconiu (coroane zirconiu) reprezinta ultima tehnologie in materie de estetica dentara si cea mai potrivita pentru a obtine un zambet alb si perfect. Oxidul de zirconiu inlocuieste clasicul metal si constituie suportul peste care va veni dintele propriu-zis din ceramica.

Vezi mai multe detalii…

 

PROTEZĂ DENTARĂ

Profita de oferta verii! Programeaza-te pana pe data de 31.07.2017 si beneficiezi de 10% reducere pentru proteza dentara.proteza

Protezele dentare reprezintă cea mai importantă investiție pe care o poți face pentru persoana ta, mai devreme sau mai târziu în viață. Ideal ar fi să nu ajungi în această situație, dar multe dintre acțiunile tale ajung să fie conștientizate când deja este prea târziu și nimeni nu îți mai poate salva dinții.

Vezi mai multe detalii…

 

APARAT DENTAR

Profita acum de promotia lunii iulie: Aparat fix metalic/arcada la doar 1750 leiaparat-dentar

Aparatul dentar fix este cel mai popular dispozitiv ce serveste la alinierea dintilor, favorizand corectarea arcadelor dentare si imbunatatirea functiei de masticatie. Acest tip de aparat ortodontic, in masura sa influenteze si sa deplaseze dantura in directia dorita, este utilizat in principal pentru corectarea alinierilor dento-maxilare diforme.

Vezi mai multe detalii…