Albire dentara

Procedura de albire este inofensiva si absolut necesara unui zambet perfect. Echipa noastra este formata din profesionisti ce pun pe primul plan multumirea clientilor si calitatea serviciilor oferite.Focused on Dentistry

Alege-ti albire profesionala cu rezultate rapide !

Cea mai simpla si eficienta metoda ce nu implica dureri sau leziuni asupra dintilor este albirea dintilor, iar specialistii Gea Denta nu fac altceva decat sa va ofere un zambet stralucitor.

Inainte de orice fel de albire este necesar un detartraj si un periaj profesional realizat de catre medicul stomatolog. In timpul albirii, pe toata perioada tratamentelui plus inca 48 ore se recomanda sa nu se consume cafea, coca cola, ciocolata, cacao, vin rosu sau alte bauturi cu un continut ridicat de coloranti.

Cat timp dureaza tratamentul de albire dentara cu laser?
In general, procesul dureaza 30 de minute (2 aplicatii de cate 15 minute) pentru a ajunge la un rezultat ideal. Procesul este impartit in 2 aplicatii pentru ca gelul ajuns la concentrare maxima sa nu poata irita gingiile si smaltul dintilor. Persoanele cu dinti sensibili pot reduce intensitatea luminoasa a laserului iar persoanele care prezinta pete mai dificile ar putea avea nevoie de tratamente suplimentare.

 

Albire dentara

Cat dureaza efectul albiriialbire dentara dintilor?

In cazul persoanelor care fumeaza excesiv, consuma constant bauturi colorate (cafea, vin rosu, ceaiuri, sucuri cu coloranti) sau mancare care contine coloranti naturali sau artificiali, efectul dureaza aproximativ 6-9 luni dupa tratament. La persoanele care au un regim alimentar sanatos dar si o igiena dentara, albirea poate fi pastrata timp de 12-18 luni. Gradul de albire variază de la caz la caz.

Apelati la specialisti si veti avea rezultate vizibile si de durata !